Bericht versturen
aboutus

Bedrijfsprofiel

Foshan Sanqiao die Industrieel Co., Ltd lassen is een Chinees-buitenlandse gemeenschappelijke ondernemings high-tech onderneming die ruim Poly (HK) elektrisch Co., Ltd geavanceerde technologie en strikte ondernemingsbeheer en klantgerichte filosofie goedkeurt.
Wij specialiseerden ons in de vervaardiging van de lassenmachine meer dan 20 jaar, en dragen tot aanbiedingsklanten de beste machine van het kwaliteitslassen bij.
De Sanqiaoproducten hadden CCC en van Ce en RoHs-certificaten, en van ISO9001 overgegaan. En wijd gebruikt in machines productie, de bouw van de aardoliepijpleiding, machtstechniek, hardware & de huishoudapparaatindustrie, architecturale techniek, scheepsbouw, automobielindustrie, enz. Onze machines die goed in de binnenlandse markt van China en overzee markten, de kwaliteit van machines en prestaties verkopen is wijd goedgekeurd door onze klanten.

Dienst

Onze verkoop zou volledig met klanten, dan communiceren de optimaliseringsoplossingen voor hen verstrekken.

Door over 20-jarige ervaring, omvatten onze oplossingen verschijningsaanpassing, grafisch ontwerp, kringsontwerp, productieplan, kostencontrole, kwaliteitscontrole en enz.

 

Kringsontwerp

De redelijke kringslay-out verbetert productenprestaties en combineert met binnenstructuurontwerp te verzekeren de producten stabiel genoeg en duurzaam zijn.

 

Kostencontrole

Voor kostprijsberekening, gebruiken wij ERP systeem voor strikt beheer, van het kopen, productie, levering en etc… daarom, kunnen wij concurrerende producten aan redelijke tarifering voor onze cliënten aanbieden.

 

Productiviteit

Gebaseerd op ISO9001 verbetert het kwaliteitsbeheersysteem, die geavanceerd productiemateriaal met behulp van, productieefficiency.

 

Kwaliteitscontrole

Voor onze lopende band, zijn er tweemaal het lassen tests en duurzame test, dan aan de definitieve kwaliteit controlerend proces. Elk van deze procedures verzekeren elk van onze machines voor gebruik goed is.

 

De diensten op de toegevoegde waarde

Verschijningsaanpassing - wij verstrekken een gehele oplossing voor verschijningsontwerp, met inbegrip van 3d tekening, het vormen, embleem en paneelontwerp, etc… is het nuttig voor het brandmerken.

Grafisch ontwerp - embleemontwerp, paneelontwerp, verpakkingsontwerp, etc.…

Ons Team

R&D OP PRODUCTEN

Wij geven om elk idee van onze klanten, kan het wat verandering op verschijning of een alternatieve systeemcorrectie zijn…

Wij eindigen geval per geval, van dit wij die beter en beter op producten gaan.

Foshan Sanqiao Welding Industry Co., Ltd.

 

PRODUCTIE

Wij hebben tweemaal het lassen tests aangaande productielijnen en een duurzame test vóór het definitieve controleren.  Onze strikte kwaliteitsbewaking onder ISO-9001 Controlesysteem, dat absolute kwaliteitsborging voor de wereldmarkt gaf.

Foshan Sanqiao Welding Industry Co., Ltd.

 

Exhibition

Tentoonstellingen wereldwijd

Het Sanqiaolassen blijft zijn interactie met de wereldmarkt versterken, om onze partners de recentste verwezenlijkingen, technische routes, en toekomstige ontwikkelingsrichting van lassen te tonen.

 

Foshan Sanqiao Welding Industry Co., Ltd.Foshan Sanqiao Welding Industry Co., Ltd.Foshan Sanqiao Welding Industry Co., Ltd.

Foshan Sanqiao Welding Industry Co., Ltd.

Foshan Sanqiao Welding Industry Co., Ltd.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Tim
Tel. : +8618923113582
Fax : 86-757-85726671
Resterend aantal tekens(20/3000)