Hoe te om AC golfvorm op de lassers van SANJOE te gebruiken TIG

September 7, 2022

Laatste bedrijfscasus over Hoe te om AC golfvorm op de lassers van SANJOE te gebruiken TIG

Sommige van onze klanten hebben over het gebruik van AC golfvorm bij het aluminiumlassen onderzocht, nu tonen wij u één voor één en nemen een blik om te zien hoe hun verschillen.

Vele beroeps weten dat er 3 types zijn misschien 4 vaak op AC lassers in de wereldmarkt worden gebruikt, zijn zij Vierkante golf, Zachte vierkante golf, Sinusgolf, Driehoekige golf. Maar op de lassers van SANJOE AC/DC, zijn er binnen 6 golfvormen, zijn andere 2 types voor driehoekige, achter driehoekig.

A. vierkante golf

De geavanceerde vierkante golfgolfvorm biedt snelle overgangen tussen EN en EP voor een ontvankelijke, dynamische, en geconcentreerde boog met betere richtingcontrole aan. Het vormt een snel-bevriest vulklei met diepe penetratie en snelle reissnelheden.

B. sinusgolf

De sinusgolf biedt een zachte boog met het gevoel van een conventionele krachtbron aan. Het verstrekt goede het nat maken actie en eigenlijk klinkt stiller dan andere golven. Zijn snelle overgang door het nul stroomsterktepunt elimineert ook de behoefte aan ononderbroken hoge frequentie.

 

 

C. driehoekige golf

De driehoekige golf biedt piekstroomsterkte aan terwijl het verminderen van algemene hitteinput in de las. Dit leidt tot snelle vulkleivorming, lage lasvervorming, en snelle reissnelheden. Het is vooral goed want het lassen aluminium verdunt.

 

D. driehoekige rug

Voor driehoekige fundamenteel van lassen is gelijkaardig als de driehoekige golf, maar het nadruk bij het verwarmen van injectie, het heeft betere penetrability.

 

 

E. driehoekige voorzijde

Voor driehoekige fundamenteel van lassen is gelijkaardig als de driehoekige golf, maar het nadruk bij het verwarmen van injectie, het heeft het betere lassen vormen.

 

 

F. zachte vierkante golf

De zachte vierkante golf voorziet een vlotte, zachte, „boterachtige“ boog van een vloeibare vulklei en een goede het nat maken actie. De vulklei is meer vloeistof dan met geavanceerde vierkante golf en controleerbaarder dan met sinusgolf.

 

 

CONCLUSIE:

1, Verschillende materialen, dikte… Het is een uitdaging voor hoogte - de het lassenprojecten van het kwaliteitsaluminium, boven 6 golfvormen kunnen gebruikers helpen om banen met succes te beëindigen.

2, bovendien, gebruikers kunnen met de AC Frequentie of AC de plichtscyclus combineren die, meer betere lassenervaringen plaatsen te krijgen.

 

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Tim
Tel. : +8618923113582
Fax : 86-757-85726671
Resterend aantal tekens(20/3000)