Bericht versturen

Multi-proces MIG TIG MMA CUT Combo laseenheid 4,3 inch volledig gekleurd display CTM250L

200pcs
MOQ
Negotiable
Prijs
Multi-proces MIG TIG MMA CUT Combo laseenheid 4,3 inch volledig gekleurd display CTM250L
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Specificaties
Geschat inputvoltage: Enige fase AC220V±15%
Functie: MIG/TIG/MMA/PLASMA BESNOEIING
MIG-stroom: 200A
TIG-stroom: 200A
MMA-stroom: 160A
Snee: 50A
DRAADspoel: 5KG
Dimensies: 480 x 220 x 350mm
Hoog licht:

TIG-combo-laseenheid

,

4

Basis informatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: SANJOE
Certificering: CE
Modelnummer: CTM250L
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: karton
Levertijd: 40-50days
Levering vermogen: 30000pcs per Maand
Productomschrijving

Draagbaar 4,3-inch kleurendisplay Multi-Process MIG TIG MMA CUT combo-lasapparaat CTM250L

Draagbaar LCD-scherm 4 in 1 MIG/TIG/MMA/CUT las- en snij-unit

CTM-250L

1, Multi-proces met MIG/TIG/MMA/CUT-functie

2, 4,3-inch LCD-scherm

3, lassen van staal en aluminium

4, 0,8/1,0/1,2 draadlassen

5, Pre-gas, stroom en Post-gas regelbaar

6, Pulslassen

7, 2T/4T-functie

 

Multi-proces MIG TIG MMA CUT Combo laseenheid 4,3 inch volledig gekleurd display CTM250L 0

 

V&A

Vraag: Hoe te bestellen?
A: Stap 1, vertel ons alstublieft welk model en aantal u nodig heeft;
Stap 2, dan maken we een PI voor u om de bestelgegevens te bevestigen;
Stap 3, toen we OEM-details bevestigden

Stap 4, uiteindelijk leveren we de goederen binnen de gestelde tijd.

Vraag: Wat is de MOQ?
A: Afhankelijk van modellen.Van 20-500 stuks.Accepteer monster.
Kan ook modellen mengen in 1 container.
Vraag: Wanneer u mijn bestelling verzendt
R: Normaal heeft de container 30-50 dagen nodig, monster 5-7 dagen

Vraag: Hoe zit het met de kwaliteitsgarantieperiode?
R: Een jaar.

Vraag: Heb je de certificaten?
R: Ja, we zijn geslaagd voor de CE-, EMC-, RoHS- en CCC-certificeringen.Andere certificeringen kunnen worden voorbereid.

Vraag: Biedt u ODM- en OEM-service aan.
R: Ja, we kunnen op maat ontwerpen voor specifieke toepassingen.

Vraag: Wanneer kan ik de offerte krijgen?
R:We citeren meestal binnen 12 uur nadat we uw aanvraag hebben ontvangen.Als u dringend de prijs wilt ontvangen, stuur dan het bericht over handelsbeheer of bel ons rechtstreeks.

Vraag: Hoe kan ik een monster krijgen om uw kwaliteit te controleren?
R: Nadat de prijs is bevestigd, kunt u monsters nodig hebben om de kwaliteit te controleren.
Als u de monsters nodig heeft, brengen we de monsterkosten in rekening.Maar de monsterkosten kunnen worden terugbetaald wanneer de hoeveelheid van uw eerste bestelling hoger is dan de MOQ.

Vraag: Wat is uw belangrijkste markt?
R: Europa, Zuid-Amerika, Oost-Azië, Rusland, Australië, enz.

 

Over Sanqiao-lassen

SANQIAO-GEBOUW

Sanqiao Welding blijft investeren in productie-eigendommen, tot eind 2020 is Sanqiao Welding eigenaar van een gebouw van meer dan 20.000 vierkante meter.Die binnen werkplaatsen en kantoren bevat.

Sanqiao Welding heeft veel functionele afdelingen, waaronder productie, ontwikkeling, QC, klantenservice en enz. Ze kunnen onze klanten efficiënte en goede diensten bieden.

PRODUCTIELIJNEN

Het productieproces van Sanqiao begint vanaf de productie van printplaten tot afgewerkte producten, kwaliteiten die uit dit proces komen, leveranciersauditie is erg belangrijk.Aan de andere kant heeft Sanqiao een soldeermachine, een auto-boardwasmachine, een isolatiemachine en andere geavanceerde apparatuur om ervoor te zorgen dat de productkwaliteit goed genoeg is.

PRODUCTIEPROCES

Op assemblagelijnen ondergaan onze producten een inbrandtest, duurzame test en meer 2 lastests, die ervoor zorgen dat onze producten stabiele prestaties kunnen leveren aan onze klanten.

MEER DAN 20 JAAR ERVARING

Tot nu toe gaat Sanqiao Welding al meer dan 20 jaar door op dit gebied, en zijn leidersgroep hecht veel belang aan de kwaliteit van het product, zei de heer Lee Cangen, CEO van Sanqiao Welding, dat iedereen bij Sanqiao Welding meer aandacht moet besteden aan de kwaliteit van het product, net als zorg voor je leven.

INTERNATIONALE CERTIFICATEN

Sanqiao-producten hadden CCC-, CE-, RoHS- en ISO9001-certificeringen verkregen, alle producten worden geaccepteerd door klanten van markten.

STERKER ONTWIKKELINGSVERMOGEN

Sanqiao Welding concentreert zich op productontwikkeling volgens de technologische trends, het werkte samen met SCUT (South China University of Technology) om een ​​productlab te bouwen voor onderzoek en onderwijs, daarom maakt Sanqiao het mogelijk om geavanceerde technologie op de markt te brengen.

GEAVANCEERD ERP-SYSTEEM

Sanqiao ERP-systeem is het geïntegreerde beheer van kernbedrijfsprocessen, het wordt toegepast om onze diensten voor onze klanten efficiënter te maken, zodat we ook ons ​​concurrentievermogen verbeteren.

PRACHTIG CULTUREEL LEVEN

Sanqiao Welding heeft een kantine, een uitgaansgelegenheid, een leeshoek voor ons personeel en blijft verschillende evenementen voor hen organiseren, zelfs voor hun families en hun kinderen.

KRACHTIGE ONDERSTEUNINGEN VOOR ONZE PARTNERS

Sanqiao Welding zorgt altijd voor zijn partners, en groeit samen met hen op, en investeert steeds meer deze jaren, in 2019 had Sanqiao Welding veel evenementen voor zijn partners georganiseerd, wat hulp gegeven, waaronder promoties, opleidingen of trainingen, internationale tentoonstellingen en enz.

 

WAAROM KAN SANQIAO OEM & ODM DIENSTEN AANBIEDEN?

Het gebouw van het industriële lasbedrijf Foshan Sanqiao beslaat ongeveer 20.000 vierkante meter, de productielijnen omvatten circuitassemblagelijnen, isolatielijnen, kernassemblagelijnen en eindassemblagelijnen.Bovendien hebben we ons eigen productlaboratorium met meer dan 10 technici die daar werken.

Er werken ongeveer 300 geschoolde werknemers voor onze productielijnen, zodat we OEM- en ODM-services voor lassers kunnen bieden om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Goedkeuring van een internationaal productiebeheersysteem met geavanceerde productieapparatuur, daarom produceren we producten van goede kwaliteit en efficiënt.

 

HOE SANQIAO DE GARANTIE VAN ONZE PRODUCTEN GEEFT
De kwaliteit van het product is erg belangrijk, omdat het verband houdt met de winst van onze klanten, het heeft ook te maken met de ontwikkeling van ons bedrijf en ook met het imago van ons land, dus we doen ons best om het te maken!- Meneer Lee Can Gen zei

De lasindustrie van Sanqiao blijft hard werken om klanten kwaliteitsgaranties te geven.Van circuitontwerp tot eindassemblageproces, we hebben krachtige kwaliteitscontroleprocessen, we nemen bijvoorbeeld een structuur met 3 lagen aan in circuitontwerpen en gebruiken geavanceerde isolatieprocesapparatuur om ervoor te zorgen dat de machines de perfecte prestaties kunnen bieden, zelfs in onze eindassemblagelijnen, er zijn duurzame testen en 2 keer lassen om ervoor te zorgen dat onze productkwaliteit goed is voor gebruik.We vertrouwen erop dat onze goede producten onze klanten kunnen helpen de wereldmarkt gemakkelijk uit te breiden.

ONZE DIENSTEN

Lassers aanpassen aan de wensen van de klant.
Levertijd voor monsterbestelling: 5-7 dagen, voor bulkbestellingen 30-50 dagen
1 jaar garantie .(we sturen 1% gewaardeerde gratis reserveonderdelen)

 

HOE SANQIAO DE GARANTIE VAN ONZE PRODUCTEN GEEFT

De kwaliteit van het product is erg belangrijk, omdat het verband houdt met de winst van onze klanten, het heeft ook te maken met de ontwikkeling van ons bedrijf en ook met het imago van ons land, dus we doen ons best om het te maken!-zei de heer Lee Can Gen

De lasindustrie van Sanqiao blijft hard werken om klanten kwaliteitsgaranties te geven.Van circuitontwerp tot eindassemblageproces, we hebben krachtige kwaliteitscontroleprocessen, we nemen bijvoorbeeld een structuur met 3 lagen aan in circuitontwerpen en gebruiken geavanceerde isolatieprocesapparatuur om ervoor te zorgen dat de machines de perfecte prestaties kunnen bieden, zelfs in onze eindassemblagelijnen, er zijn duurzame testen en 2 keer lassen om ervoor te zorgen dat onze productkwaliteit goed is voor gebruik.We vertrouwen erop dat onze goede producten onze klanten kunnen helpen de wereldmarkt gemakkelijk uit te breiden.

ONZE DIENSTEN

  • Lassers aanpassen aan de wensen van de klant.
  • Levertijd voor monsterbestelling: 5-7 dagen, voor bulkbestellingen 30-50 dagen
  • 1 jaar garantie .(we sturen 1% gewaardeerde gratis reserveonderdelen)

 

 

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Tim
Tel. : +8618923113582
Fax : 86-757-85726671
Resterend aantal tekens(20/3000)